About FOREVER 21 (I)


( vestă – 194 lei; botine – 176 lei)

După cum bine știm, FOREVER 21 este pentru prima dată în România( ieiiii🎉 ), prezent în Park Lake Mall, deși activează de foarte mulți ani pe piața internațională. 
Pentru cei care deja au achiziționat super hăinuțe F21, nu cred că mai este nevoie să precizez cât de calitative sunt și cât de confortabil ne simțim în ele. Pentru cei care încă nu au apucat să viziteze magazinul, țin să precizez că veți găsi cu siguranță cel puțin o piesă vestimentară adecvată stilului dumneavoastră, indiferent de vârstă.
Nu vreau să fac o prezentare foarte lungă, veți fi convinși în momentul în care veți inta în magazin, dar încep prin a spune că sunt fascinată în primul rând de 3 Colecții: cea de lenjerie intimă, cea de accesorii și încălțăminte și nu în ultimul rând cea de active (sport).
De la sexy până la lejeritate, clar găsim combinații extraordinare de lenjerie intimă, exprimată în felurite materiale și culori. GENIAL mi se pare sutienul fără cusături și fără sârmă, care pe mine una(am o mare problemă cu sârmele de la sutien) m-a cucerit din prima clipă. 
De accesorii nici nu aș vrea să vă spun, dar o fac, na.. GENȚILE, fetelor, gențile sunt absolut fantastice. Și le regăsim atât în varianta mini, pentru plimbări în parc și sucuri cu prietenii, cât și în varianta big, pentru zile lungi la facultate și nopți petrecute oriunde, numai nu acasă, când ai nevoie de un loc pentru portfard-pijamale and so on.
Nu practic niciun fel de sport în afară de dormit, dar m-aș apuca și mâine dacă aș fi îmbrăcată cu bustierele și legginșii(nu știu dacă există cuvântul acesta) de la active-sport. Este un departament dinamic, colorat și clar diferit.
Probabil într-o altă postare voi vorbi despre celelalte hăinuțe FOREVER 21, până atunci pot doar să vă asigur de calitatea produselor lor și de stilul pe care îl propun. Și pentru dovezi, atașez câteva poze cu articolele pe care le am deja.
(P.S.: Politica de retur este aceeași ca la majoritatea magazinelor, cu 30 de zile la dispoziție și un buletin, în cazul în care ne răzgândim și nu ne place, ne luăm altceva sau bănuții în schimb.) 
So.. Spor la cumpărături!! 👠👗👝


(P.S. 2: Mai am cercei, colanți de piele, botine, dar păstrez ce e mai bun pentru data viitoare.) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s